Απειλητικό μήνυμα από την αδερφή της κοπέλας του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Μέτρα τις μέρες σου»

Απειλητικό μήνυμα από την αδερφή της κοπέλας του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Μέτρα τις μέρες σου»

Kevin Porter

bet365

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του, Κίσρε Γκόντρεζικ και η αδερφή της κοπέλας του, Καλάμπρια, απείλησε ευθέως τον περιφερειακό των Ρόκετς.

Άσχημα εξελίσσεται η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος ξυλοκόπησε την κοπέλα του και συνελήφθη από τις αρχές, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίας ενδοοικογενειακής βίας.

Η Καλάμπρια Γκόντρεζικ, φαίνεται πως βρίσκεται σε μια άγρια κατάσταση, όπως είναι λογικό, μετά το σοκ που υπέστη η αδερφή της.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Κέβιν, αν νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις την αδερφή μου και δεν θα σε ακουμπήσουμε... Μέτρα τις γα@νες μέρες σου. Να εύχεσαι να μπορείς να περπατήσεις ξανά, πόσο μάλλον να ντριμπλάρεις.

Μπορεί να τη γλίτωσες με αυτές τις μα@κιες στο παρλεθόν, επειδή η μαμά σου δεν σε χτυπούσε στον κ@λο, αλλά εμείς δέρνουμε αδερφές που βάφουν τα νύχια τους σαν κι εσένα κάθε μέρα. Μην εμφανιστείς στο σπίτι. Θα το κάνουμε σε εσένα, μικρή πο@να».

Η ανάρτηση της Καλάμπρια Γκόντρεζικ

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα