Σίλβερ για Λίλαρντ-Χάρντεν: «Δεν μας αρέσει η κατάσταση, πρέπει να τιμούν τα συμβόλαια τους»

Σίλβερ για Λίλαρντ-Χάρντεν: «Δεν μας αρέσει η κατάσταση, πρέπει να τιμούν τα συμβόλαια τους»

bet365

Ο κομισάριος του ΝΒΑ τοποθετήθηκε για τις ανταλλαγές που έχουν ζητήσει οι Ντέιμιαν Λίλαρντ και Τζέιμς Χάρντεν.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έχει ζητήσει ανταλλαγή για να φύγει από τους Μπλέιζερς και μάλιστα έχει ξεκάθαρη προτίμηση για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριερα του και αυτοί είναι οι Χιτ. Το ίδιο συμβαίνει με τον Τζέιμς Χάρντεν που δεν θέλει να μείνει στους Σίξερς και... γλυκοκοιτάζει τους Κλίπερς. Αυτή η κατάσταση δεν αρέσει στη λίγκα και στον κομισάριο της, Άνταμ Σίλβερ που τοποθετήθηκε για το θέμα των δύο στάρ.

«Δεν μας αρέσει. Θέλω οι παίκτες και οι ομάδες να τιμάνε τα συμβόλαια τους. Παρακολουθώ τα πάντα σε Πόρτλαντ και Φιλαδέλφεια και ελπίζω πως θα βρεθί λύσει που θα τους κάνει όλους χαρούμενους. Χαίρομαι πως δείχνει να έχει ηρεμήσει η καστάσταση», ήταν τα λόγια του.

Πάντως μόνο μια φορά έχει ασκηθεί βέτο σε ανταλλαγή του ΝΒΑ και είχε γίνει για την περίπτωση του Κρις Πολ. Το 2011 ο τότε κομισάριος, Ντέιβιντ Στερν είχε ασκήσει βέτο σε ανταλλαγή που θα έφερνε τον CP3 στους Λέικερς και δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα