Αντετοκούνμπο: Οι 10 ομάδες που... κοιτάζουν τον Γιάννη για το σπουδαίο trade

Αντετοκούνμπο: Οι 10 ομάδες που... κοιτάζουν τον Γιάννη για το σπουδαίο trade

Αντετοκούνμπο: Οι 10 ομάδες που... κοιτάζουν τον Γιάννη για το σπουδαίο trade

bet365

Τα σενάρια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο... φουντώνουν ολοένα και περισσότερο μετά τις δηλώσεις του και ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον... έβαλαν στο μάτι, ψάχνοντας στο μέλλον μια σπουδαία συνεργασία.

«Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω», είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast «48 λεπτά» (48 minutes) και... έβαλε το Μιλγουόκι να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το μέλλον του σταρ του.

Ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς ανέφερε πως οι Νικς σίγουρα θα αποκτήσουν έναν εκ των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Εμπίντ ή Ντόνοβαν Μίτσελ μέχρι την επόμενη σεζόν. Αυτο φυσικά μπορεί να γίνει μόνο με ανταλλαγή, αφού ο Greek Freak έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ για την αγωνιστική περίοδο 2025-26 έχει player option με τους Μπακς.

Kαι τώρα έρχεται ο Zακ Λόου με την Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN να ρίξουν και άλλο... λάδι στη φωτιά με πιθανούς προορισμούς του Έλληνα σταρ αν φύγει από τους Μπακς. Ο Λόου τόνισε πως τα ελάφια μπορεί να ανταλλάξουν τον Γιάννη το επόμενο καλοκαίρι, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Μπακς τη σεζόν που θα έρθει. Στη συνέχεια οι δυο τους έβαλαν στο παιχνίδι απόκτησης του Αντετοκούνμπο 10 ομάδες, οι οποίες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν για να πετύχουν την σπουδαία κίνηση με τον ηγέτη των Μπακς.

Οι ομάδες που αναφέρθηκαν είναι οι Νικς, Νετς, Λέικερς, Χιτ, Γουόριορς, Πέλικανς, Θάντερ, Ρόκετς, Ράπτορς και Μάτζικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα