Λίλαρντ: Αν πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός των Χιτ, θα ζητήσει εκ νέου να πάει στο Μαϊάμι

Λίλαρντ: Αν πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός των Χιτ, θα ζητήσει εκ νέου να πάει στο Μαϊάμι

bet365

Η υπόθεση του Ντέμιαν Λίλαρντ θέλει πολλά επεισόδια για να ολοκληρωθεί. Ακόμη και αν ο Αμερικανός γκαρντ καταλήξει σε άλλη ομάδα, πλην των Μαϊάμι Χιτ, φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει εκ νέου ανταλλαγή με προορισμό το Μαϊάμι!

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έχει απαιτήσει ανταλλαγή. Όχι ακριβώς με το αίτημα «εδώ και τώρα», αλλά κάποια στιγμή και ενώ η σεζόν πλησιάζει στην έναρξή της, αναμένεται να κρατήσει και την ανάσα του μέχρι να γίνει... μωβ, προκειμένου να ικανοποιηθεί.

Οι Μπλέιζερς δεν του έχουν αρνηθεί το εγωιστικό αίτημα, αλλά αναζητούν την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Ο Λίλαρντ έχει ζητήσει να καταλήξει στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά οι συζητήσεις και τα ανταλλάγματα δεν είναι ικανά για να κλείσουν την υπόθεση.

Πλέον, ένα δημοσίευμα του Miami Herald, το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλά και διαφορετικά ρεπορτάζ, επιμένει ότι ο Λίλαρντ μπορεί να καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα. Και μόλις γίνει αυτό, θα ζητήσει εκ νέου ανταλλαγή, με τον ίδιο προορισμό: τη Φλόριντα και τους Χιτ.

Αν μπορεί να γίνει αυτό, τούτο είναι μία άλλη κουβέντα. Αλλά όσο ο καιρός κυλάει και ξεκινούν οι προπονήσεις ο χρονικός κλοιός σφίγγει τόσο γύρω από τους Μπλέιζερς, όσο και από τον Λίλαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα