Μπίλαπς: «Άβολο και δύσκολο αυτό που συμβαίνει με τον Λίλαρντ»

Μπίλαπς: «Άβολο και δύσκολο αυτό που συμβαίνει με τον Λίλαρντ»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπίλαπς: «Άβολο και δύσκολο αυτό που συμβαίνει με τον Λίλαρντ»

bet365

Ο Τσόνσι Μπίλαπς περιμένει τις εξελίξεις με την πιθανή ανταλλαγή του Ντέμιαν Λίλαρντ, δίχως να γνωρίζει που θα καταλήξει ο All Star και ποιοι παίκτες μπορεί να καταλήξουν στο ρόστερ του.

Ο Τσόνσι Μπίλαπς έχει μπλεχτεί σε μία περίεργη κατάσταση. Το αίτημα του Ντέμιαν Λίλαρντ για ανταλλαγή δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη και ο πρώην πλέι μέικερ και πρωταθλητής με τους Ντιτρόιτ Πίστονς μπορεί μόνο να περιμένει.

«Είναι άβολο και δύσκολο αυτό που συμβαίνει με τον Λίλαρντ. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει όλο αυτό. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το ελέγξω», είπε στο NBA.com ο Μπίλαπς.

Και συνέχισε: «Αλλά ξέρω ποιους παίκτες έχω αυτή τη στιγμή στην ομάδα και με ποιους δούλεψα όλο το καλοκαίρι. Είμαι ενθουσιασμένος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφοσιωθώ σε αυτούς τους παίκτες. Και να δω ό,τι συμβεί, όποτε συμβεί».

Ο Μπίλαπς μίλησε και για το ενδεχόμενο να «αμαυρωθεί» η φήμη του μετά το αίτημα ανταλλαγής του Λίλαρντ. «Ο Ντέιμ είναι απίστευτος. Για τους φίλους της ομάδας, τον οργανισμό. Δεν έχει υπάρξει αρνητικός προς κανέναν σε όλο τον οργανισμό. Είναι ένας τύπος που στηρίζει. Ένας επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι θέμα μπίζνες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πίεση σε καμία από τις δύο πλευρές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα