Λίλαρντ: «Κορυφώνονται οι συζητήσεις για το trade, οι Σανς η ομάδα-έκπληξη για να ολοκληρωθεί»

Γιώργος Κούβαρης
Λίλαρντ: «Κορυφώνονται οι συζητήσεις για το trade, οι Σανς η ομάδα-έκπληξη για να ολοκληρωθεί»

bet365

Σε ρυθμούς... Ντέιμιαν Λίλαρντ κινείται το ΝΒΑ καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να γίνει γνωστό το blockbuster trade του Αμερικανού σούπερ σταρ.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ το ξεκαθάρισε. Θέλει να γίνει trade και να αφήσει τους Μπλέιζερς ύστερα από 11 συναπτά έτη. Ο ίδιος έχει επιλέξει τους Μαϊάμι Χιτ για να συνεχίσει την καριέρα του ωστόσο τίποτα δεν μπορούσε να προχωρήσει εάν και εφόσον δεν μπορούσαν να βρεθούν τα κατάλληλα ανταλλάγματα για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής.

Οι GM's των ομάδων εξετάζουν ενδελεχώς όλες τις πιθανές λύσεις για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στο «Arizona Sports Radio» και insider των Φοίνιξ Σανς, Τζον Γκαμπαντόρο «πιθανόν μέσα στις επόμενες 24 ώρες να έχουμε το trade του Ντέιμιαν Λίλαρντ» και εξήγησε ότι «εάν και εφόσον μπει στο τραπέζι το Νούρκιτς θα το θεωρήσω δεδομένο ότι θα ασχοληθούν οι Σανς γιατί θα πρόκειται για αναβάθμιση σε σχέση με τον Έιτον».

Από την πλευρά του ο Τζέραλντ Μπουργκέ από το «PHNX Sports» χαρακτηρίζει τους Σανς ως το «μαύρο άλογο» προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να μετακομίσει ο Λίλαρντ στους Μαϊάμι Χιτ: «Οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί για το trade. Το Πόρτλαντ, το Μαϊάμι, οι Σίξερς, οι Μπουλς και οι Ράπτορς είναι πολύ ενεργές τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όμως οι Σανς θα μπορούσαν να είναι η ομάδα-έκπληξη ώστε να χρησιμοποιηθεί για το trade».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει το blockbuster trade μεταξύ των Μπλέιζερς, των Χιτ και των Σανς, με τον ΝτιΆντρε Έιτον να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Πόρτλαντ, το οποίο αναμένεται να «γεμίσει» και με παίκτες από τους Μαϊάμι Χιτ με πρώτο και καλύτερο τον Τάιλερ Χϊρο. Βέβαια όλα αυτά ακόμα είναι στην θεωρία αλλά όπως φαίνεται είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί το αποτέλεσμα της μεγάλης ανταλλαγής και το τρόπος με τον οποίο ο Λίλαρντ θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Να σημειωθεί ότι ο Μπράιν Γουίντχορστ του ESPN, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί στο podcast «Behind The Play» αναφέρθηκε στο επικείμενο trade του Λίλαρντ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι υπάρχουν προσπάθειες να γίνει κάτι και μάλιστα άμεσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα