Κάνιγχαμ: Θέλει να κάνει τους Πίστονς winning team

Κάνιγχαμ: Θέλει να κάνει τους Πίστονς winning team

Γιώργος Κούβαρης
Κάνιγχαμ: Θέλει να κάνει τους Πίστονς winning team

bet365

Ο Κέιντ Κάνιγχαμ ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ και μάλιστα ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών για τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Τα τελευταία 14 χρόνια οι Ντιτρόιτ Πίστονς βαδίζουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις δύο φορές σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο των play-offs ωστόσο αποκλείστηκαν από τον α' γύρο έχοντας ως τελευταία τους συμμετοχή στην postseason το 2019.

Ο Κέιντ Κάνιγχαμ που επιλέχθηκε στην κορυφή του draft το 2021 στάθηκε άτυχος την περσινή σεζόν καθώς ένας τραυματισμός τον κράτησε στα πιτς για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Αγωνίστηκε σε μόλις 12 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 19.9 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 84% στις ελεύθερες βολές.

Πέρυσι οι Πίστονς επέλεξαν τον Τζέιντεν Άιβι στο νούμερο «5» του draft ο οποίος μέτρησε 16.3 πόντους και 5.2 ασίστ, ενώ και φέτος είχαν το νούμερο «5» της διαδικασίας επιλέγοντας τον Οσάρ Τόμπσον ο οποίος αγωνίζοταν στο Overtime Elite πρωτάθλημα της Τζόρτζια έχοντας... προσπεράσει και την τελευταία τάξη του λυκείου.

Το... νέο αίμα που τρέχει στις φλέβες των Πίστονς έχει ανοίξει την όρεξη του Κέιντ Κάνιγχαμ, ο οποίος ετοιμάζεται για... δυναμική επιστροφή. Όχι μόνο σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο: «Μεγαλύτερος στόχος της σεζόν είναι να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα να κερδίζουμε παιχνίδια. Ελπίζω να κάνουμε το βήμα τη νέα σεζόν και να φτάσουμε κοντά στο σημείο να γίνουμε winning team» ήταν τα λόγια του 22χρονου γκαρντ στο Clutch Points.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα