Χάρντεν: Συνεχίζει να πιστεύει πως θα καταλήξει στους Κλίπερς

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής
James Harden

bet365

O Tζέιμς Χάρντεν δεν πτοείται και συνεχίζει να έχει στο... μυαλό του, τους Κλίπερς.

Πριν από λίγες μέρες αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς εγκατέλειψαν την περίπτωση του Τζέιμς Χάρντεν και περιμένουν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Μούσιας έχει δείξει την προτίμηση του στην ομάδα του Λος Άντζελες εδώ και καιρό, θέλοντας να αποχωρήσει στο συντομότερο δυνατόν από τους Σίξερς.

Και δεν πτοείται. Το πιστεύει ακόμα. Ο Χάρντεν παρά την αρνητική εξέλιξη, δεν σταματά να ελπίζει πως θα έρθει η στιγμή που θα γίνει η ανταλλαγή και θα καταλήξει στους Κλίπερς όπως τονίζει το Yahoosports.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη για την κατάσταση με τον Λίλαρντ και τον Χάρντεν, τη στάση της και τις ανταλλαγές που έχουν ζητήσει, τοποθετήθηκε και ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, τονίζοντας πως δεν αρέσει στη λίγκα όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί και οι παίκτες θα πρέπει να τιμούν τα συμβόλαια τους.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    NBA Τελευταία Νέα