Μπακς: Το depth chart μετά την απόκτηση του Λίλαρντ

Νίκος Καρφής
Ο Λίλαρντ με Γιάννη

bet365

Δείτε το depth chart των Μπακς μετά την σπουδαία απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Έγινε και αυτό!. Μπορεί οι Χιτ να ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ, ωστόσο οι Μπακς τράβηκαν τη σκανδάλη και έφεραν τον Dame στο Μιλγουόκι για να συνθέσει ένα ονειρικό δίδυμο παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στα αρνητικά για τους Μπακς η αποχώρηση του πολύτιμου Χόλιντεϊ που κατέληξε στους Μπλέιζερς. Όμως δεν γινόταν να το αποφύγει, αφού αλλιώς δεν θα μπορούσε να τελειώσει μια τέτοια μεγάλη ανταλλαγή.

Πλέον μετά την απόκτηση του Λίλαρντ, διαφοροποιείται και το depth chart των ελαφιών, με τον Λίλαρντ να γίνει ο απόλυτος άρχοντας στο «1». Μια κίνηση που ίσως διώχνει μακριά και τον... φόβο των Μπακς μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιάννης. Το front office των ελαφιών προχωρά στην πιο ηχηρή κίνηση από τη στιγμή που ήρθε στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πιο μεγάλη και από την απόκτηση του Χόλιντεϊ παλιότερα.

Ο Λίλαρντ θα καρπωθεί φέτος 45.64 εκατομμύρια δολάρια και την επόμενη σεζόν 48.79 εκατομμύρια. Το 2025/26 θα λάβει 58.55, ενώ αν επιλέξει το opt-in την επόμενη σεζόν θα λάβει άλλα 63.23 εκατομμύρια.

Το depth chart των Μπακς

PG: Lillard, Jackson Jr., Green, Wigginton
SG: Connaughton, Beasley
SF: Middleton, Beauchamp
PF: Giannis, Crowder, Thanasis, Livingston
C: Brook Lopez, Portis, Robin Lopez

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα