Μπακς: Ο προφητικός ΛεΜπρόν για την ένωση του Γιάννη με τον Λίλαρντ

Μπακς: Ο προφητικός ΛεΜπρόν για την ένωση του Γιάννη με τον Λίλαρντ

Δημήτρης Οικονόμου
Μπακς: Ο προφητικός ΛεΜπρόν για την ένωση του Γιάννη με τον Λίλαρντ

bet365

Τη σκέψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε... διαβάσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έκανε πλάκα έναν χρόνο πριν για την προτίμησή του στον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Το trade που έφερε τον Ντέμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και τους Μπακς έχει αλλάξει τις ισορροπίες σε ολόκληρο το NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέον θα έχει έναν από τους καλύτερους συμμάχους για να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, μετά τον θρίαμβο με τα «ελάφια» το 2021.

Κάτι που όπως φαίνεται ο ΛεΜπρόν είχε... αντιληφθεί. Δεν πάει πολύς καιρός από το Draft του 2023 για το All Star Game. Τότε ο Γιάννης διάλεξε πρώτος και επέλεξε τον Λίλαρντ αντί του συμπαίκτη του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο ΛεΜπρόν άρχισε να αστειεύεται, κατηγορώντας τον Γιάννη πως μιλούσε για αφοσίωση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, βλέποντας την επιλογή του. Ο «βασιλιάς» έμεινε έκπληκτος και ξεκίνησε την πλάκα, αλλά η επιλογή του Αντετοκούνμπο τελικά αποδείχθηκε προφητική, με το παιχνίδι της μοίρας να τους φέρνει τελικά συμπαίκτες.

Κάτι που άλλωστε είχε ευχηθεί και ο ίδιος ο Λίλαρντ μία χρονιά πριν και τελικά έγινε πραγματικότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα