Ντόντσιτς: «Χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε χημεία με τον Ίρβινγκ, θα είμαστε καλύτεροι τη φετινή σεζόν»

Ντόντσιτς: «Χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε χημεία με τον Ίρβινγκ, θα είμαστε καλύτεροι τη φετινή σεζόν»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Ίρβινγκ με τον Ντόντσιτς

bet365

Για τη σχέση του με τον Καϊρί Ίρβινγκ και την επιστροφή του στη Μαδρίτη μίλησε ο Λούκα Ντόντσιτς ενόψει της φιλικής αναμέτρησης των Μάβερικς με τη Ρεάλ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα στο WiZink Center ο Σλοβένος θα έρθει αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε, αφού οι Μάβερικς θα δώσουν φιλικό με τους Μαδριλένους στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού τουρ για τις ομάδες του ΝΒΑ.

«Εδώ μεγάλωσα, εδώ έμαθα να μιλάω αγγλικά και ισπανικά, να παίζω μπάσκετ. Αυτό είναι το δεύτερό μου σπίτι» αναφέρει ο Σλοβένος, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη στις 10 Οκτωβρίου.

«Θα είμαστε καλύτερα σίγουρα. Ήρθε στη μέση της σεζόν και δεν είχε αρκετό χρόνο. Παίζαμε συνεχώς παιχνίδια» ήταν η συνέχεια των λόγων του όταν αναφέρθηκε στον Καϊρί Ίρβινγκ. «Χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε χημεία στο παρκέ και δεν είχαμε μαζί προετοιμασία. Οπότε νομίζω θα είμαστε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα