Χάρντεν: Άφαντος από τη Media Day των Σίξερς, πιέζει ακόμα για trade!

Χάρντεν: Άφαντος από τη Media Day των Σίξερς, πιέζει ακόμα για trade!

Ο Χάρντεν πανηγυρίζει

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν εμφανίστηκε στη Media Day των Σίξερς ενόψει της σεζόν 2023/24, περιμένοντας το trade που θα τον στείλει μακριά από τη Φιλαντέλφια, ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής πως θέλει να συνεχίσει στους Κλίπερς.

O Τζέιμς Χάρντεν έχει ζητήσει εδώ και καιρό ανταλλαγή από τους Σίξερς, θέλοντας να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό από τη Φιλαντέλφια ωστόσο παραμένει κανονικά στο ρόστερ.

Το Λος Άντζελες ήταν ο ιδεατός προορισμός για τον «Μούσια» που βλέπει τον εαυτό του στους Κλίπερς όμως δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να λογίζεται κανονικά ως παίκτης των Σίξερς, λαμβάνοντας 35.6 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2023/24.

Σε κάθε περίπτωση, ο 34χρονος γκαρντ εξακολουθεί να πιέζει για το πολυπόθητο trade. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή Media Day των Σίξερς για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε δίχως τον Χάρντεν που εκφράζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την πρόθεσή του να φύγει από το Wells Fargo Center.

Πρόσφατα, πάντως, ο Ματ Μπαρνς του συνέστησε να είναι προσεκτικός, εξηγώντας πως το ΝΒΑ δεν τον χρειάζεται πια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα