Γουόριορς - Λέικερς 125-108: Έστειλαν μήνυμα οι... πολεμιστές (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Κάρι με τον Πολ

bet365

Oι Γουόριορς δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Λέικερς με 125-108 σε ματς της preseason.

Πιο έτοιμοι έδειξαν οι Γουόριορς σε σχέση με τους Λέικερς. Οι πολεμιστές έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους λιμνάνθρωπους και επικράτησαν με 125-108 σε ματς της prseason. Οι Λέικερς έπαιξαν χωρίς τον ΛεΜπρόν που έχει ως στόχο να παίξει τουλάχιστον στα μισά φιλικά ματς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κουμίνγκα με 24 πόντους, αλλά και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μούντι μέτρησε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ. O Kάρι όπως και όλοι οι βασικοί των Γουόριορς (Πολ, Τόμπσον, Γουίγκινς, Λούνεϊ) έπαιξαν 13 λεπτά, με τον Στεφ να βάζει 8 πόντους. Ο CP3 είχε 6 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Για πρώτη φορά συνεργάστηκαν στο παρκέ ένα από τα κορυφαία δίδυμα στα γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Κάρι με τον Πολ. Όλος ο κόσμος περιμένει να τους δει και στα επίσημα.

Στον αντίποδα για τους Λέικερς, ο Ντέιβις που έπαιξε μόλις 13 λεπτά (το λιγότερο από τους βασικούς, είχε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ στους 15 πόντους σταμάτησε και ο Ντ' Άντζελο Ράσελ.

Η ομάδα από το Λος Άντζελες τελείωσε το ματς με 15/38 τρίποντα, ενώ οι πολεμιστές είχαν 17/47. Οι Γουόριορς πήραν και τα τέσσερα δωδεκάλεπτα, χτίζοντας σταδιακά τη διαφορά τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα