Οι 30 GMs του ΝΒΑ ψήφισαν: Τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα οι Μπακς

Οι 30 GMs του ΝΒΑ ψήφισαν: Τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα οι Μπακς

Newsroom
Γιάννης, Λϊλαρντ

bet365

Το ΝΒΑ δημοσίευσε την ετήσια έρευνα μεταξύ των 30 General Managers που απάντησαν σε 50 ερωτήματα για τη σεζόν 2023/24, χρίζοντας ως φαβορί για το πρωτάθλημα τους Μπόστον Σέλτικς και τους Ντένβερ Νάγκετς, αφήνοντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην τρίτη θέση.

Η σεζόν 2023/24 στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο βρίσκεται προ των πυλών και οι 30 General Managers του ΝΒΑ απάντησαν σε 50 ερωτήματα που αφορούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και έχουν να κάνουν με τις ομάδες, τους παίκτες, τους προπονητές και τις κινήσεις στην offseason.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους GMs της λίγκας, οι Μπόστον Σέλτικς και οι Ντένβερ Νάγκετς είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας το ίδιο ποσοστό (33%). Ακολουθούν οι Μιλγουόκι Μπακς με 23%, οι Φοίνιξ Σανς με 7% και οι Λος Άντζελες Κλίπερς με 3%.

Αναφορικά στον MVP, ο Νίκολα Γιόκιτς έχει το 43% των προτιμήσεων των GMs και έπονται οι Γιάννης Αντετοκούνμπο (20%), Τζέισον Τέιτουμ (13%) και Λούκα Ντόντσιτς (10%).

Ο Σέρβος σέντερ των Νάγκετς είναι πρώτος στην ερώτηση «αν χτίζατε εξ αρχής ένα franchise και είχατε την ευκαιρία να υπογράψετε οποιονδήποτε παίκτη, ποιος θα ήταν αυτός;», συγκεντρώνοντας το 33% των ψήφων. Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα είχε 23% και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Greek Freak με 13%.

Από 'κει και πέρα, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι εκείνος που αναμένεται να κάνει breakout season με 23%.

Ο Στεφ Κάρι λογίζεται ως ο καλύτερος πόιντ γκαρντ με το 63% των προτιμήσεων των GMs, ο Ντέβιν Μπούκερ ως ο καλύτερος σούτινγκ γκαρντ (63%), ο Τζέισον Τέιτουμ ως ο καλύτερος σμολ φόργουορντ (47%), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ (97%) και ο Νίκολα Γιόκιτς ως ο καλύτερος σέντερ (93%).

Συνολικά, οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μπακς έκαναν τις καλύτερες κινήσεις στην offseason, έχοντας το 23% των ψήφων των General Managers ενώ η μετακίνηση του Ντέμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι αναμένεται να έχει το μεγαλύτερο impact (47%), αφήνοντας πίσω του τον Τζρου Χόλιντεϊ στους «Κέλτες» (13%) και τον Μπράντλι Μπιλ στους Σανς (10%).

Ολόκληρη η έρευνα των 30 GMs ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα