Μάιλς Μπρίτζες: Βαρύτατες κατηγορίες ακόμη και για κακοποίηση ανήλικου!

Μάιλς Μπρίτζες: Βαρύτατες κατηγορίες ακόμη και για κακοποίηση ανήλικου!

Μάιλς Μπρίτζες: Βαρύτατες κατηγορίες ακόμη και για κακοποίηση ανήλικου!

bet365

O Μάιλς Μπρίτζες, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το ΝΒΑ, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μετά την επίθεση που έκανε στη σύντροφό του.

Ο Μάιλς Μπρίτζες βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Ο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς έμαθε το κατηγορητήριο, μετά την επίθεση που έκανε στη σύντροφό του.

Σύμφωνα με αυτό αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση περιοριστικών όρων περί ενδοοικογενειακής βίας, κακοποίηση ανηλίκου και ζημιά σε προσωπική περιουσία.

Ο Μπρίτζες - σε περιστατικό που έγινε τον Μάιο - φαίνεται να εκτόξευε μπάλες μπιλιάρδου στο αμάξι της συντρόφου του, στο οποίο ήταν μέσα παιδιά και γι' αυτό αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Από τις... ιπτάμενες μπάλες έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Με τη σύντροφό του ήταν για πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν κάνει δύο παιδιά, για τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη, αναφορικά με την κηδεμονία τους.

Η ενδοοικογενειακή βία

Ο Μπρίτζες έχει ήδη τιμωρηθεί από το ΝΒΑ με 30 αγώνες και έχει εκτίσει τα 20 από την περασμένη σεζόν. Ενώ για προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχε δεχτεί ποινή, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να παρακολουθήσει μαθήματα συμβουλευτικής για την ενδοοικογενειακή βία και συμβουλευτικής γονέων, διάρκειας 52 εβδομάδων το καθένα.

Επίσης, έπρεπε να κάνει 100 ώρες υπηρεσίας στην κοινότητα και σε εβδομαδιαίο ρυθμό να υποβάλλεται σε εξετάσεις για χρήση ναρκωτικών. Τέλος, ανάμεσα σε όσα του επιβλήθηκαν ήταν και περιοριστικά μέτρα, αφού δεν έπρεπε να βρεθεί σε μικρότερη απόσταση των 100 μέτρων από τη σύντροφό του, κάτι που παραβίασε τον Μάιο.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα