NBA: Το απόλυτο troll από τα αδέλφια Βάγκνερ με μπλουζάκια «Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σε τι;»

NBA: Το απόλυτο troll από τα αδέλφια Βάγκνερ με μπλουζάκια «Παγκόσμιοι Πρωταθλητές σε τι;»

Newsroom
.

bet365

Ο Αμερικανός σπρίντερ Νόα Λάιλς άνοιξε μεγάλη κουβέντα κατά της κουλτούρας που υπάρχει στο ΝΒΑ και... βαφτίζει Παγκόσμιους Πρωταθλητές όσους κατακτούν τον τίτλο κι έτσι τα αδέλφια Βάγκνερ πέρασαν το μήνυμά τους στο τελευταίο φιλικό των Ορλάντο Μάτζικ στην preseason.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Νόα Λάιλς έγινε viral επειδή ξέσπασε κατά της κουλτούρας που υπάρχει στο NBA και ονομάζει Παγκόσμιους Πρωταθλητές, όσους κατακτούν τον τίτλο.

Μαζί του τάχθηκαν πολλοί σταρ της λίγκας, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάποιοι ήταν αντίθετη με την άποψή του ενώ τα αδέλφια Μο και Φραντς Βάγκνερ έφεραν ξανά την κουβέντα στο προσκήνιο.

Οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν της βραζιλιάνικης Φλαμένγκο με 109-76 στο τελευταίο φιλικό της preseason και τα αδέλφια Βάγκνερ, πρωταθλητές κόσμου με την Εθνική Γερμανίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκαν με το ανάλογο outfit!

«Πρωταθλητές Κόσμου σε τι;» ήταν το μήνυμα στα μπλουζάκια των Γερμανών που έγινε viral στα social media.

Εξάλλου, η Team USA απέτυχε παταγωδώς στο Μουντομπάσκετ, βλέποντας τη Γερμανία να την αφήνει εκτός τελικού και τον Καναδά να την γκρεμίζει στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα