Μπακς - Σίξερς 118-117: Με απίθανο Λίλαρντ και... διπλό Γιάννη πήραν το θρίλερ (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Λίλαρντ

bet365

Oι Μπακς πήραν το... θρίλερ της πρεμιέρας κόντρα στους Σίξερς με 118-117, με τον Λίλαρντ να είναι ο κορυφαίος του ματς και τον Αντετοκούνμπο να ακολουθεί.

Ξεκίνημα με το... δεξί για τους Μπακς στο ΝΒΑ στην πρώτη επίσημη συνύπαρξη του Ντέιμιαν Λίλαρντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα... ελάφια επικράτησαν με 118-117 των Σίξερς σε ένα θρίλερ.

Ο Dame τελείωσε την αναμέτρηση με 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Greek Freak είχε 23 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ. Στους 13 σταμάτησε ο Μπρουκ Λόπεζ. Από την άλλη πλευρά ο Μάξεϊ μέτρησε 31 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ενώ ο Ούμπρε πρόσθεσε 27 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ο ηγέτης της Φιλαδέλφεια, Εμπίντ σταμάτησε στους 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Φυσικά δεν έπαιξε ο Χάρντεν και το σίριαλ συνεχίζεται στους Σίξερς, με τον Μούσια να μην θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και τους Κλίπερς να έχουν ακουστεί πολύ για εκείνον τον τελευταίο καιρό.

Η ομάδα του Γκρίφιν ξεκίνησε το ματς με Λίλαρντ στο «1», Μπίσλεϊ στο «2», Μίντλετον σαν small forward, τον Γιάννη στο «4» και τον Μπρουκ Λόπεζ στη θέση «5».

«Καθάρισε» ο Λίλαρντ

Το ματς ήταν ντερμπάρα, ένα κλασικό παιχνίδι Ανατολής μεταξύ δύο ομάδων που έχουν βλέψεις για μεγάλα πράγματα φέτος. Ο Λίλαρντ με τρεις βολές, έκανε το 110-104, τρία λεπτά για το τέλος, αλλά ο Τομπάιας Χάρις μείωσε 116-114 στα 30 δευτερόλεπτα. Ο Λίλαρντ πήγε στη γραμμή των βολών στα 11 δευτερόλεπτα, έκανε το 118-114 και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του, αφού ο Μέλτον το μόνο που κατάφερε είναι να διαμορφώσει το τελικό σκορ (118-117) στην τελευταία φάση.

Με 16/35 τρίποντα τελείωσαν οι ηττημένοι, ενώ οι νικητές είχαν 11/30. Περίπου ίδια ποσοστό εντός παιδιάς, με τους Μπακς να έχουν 41/82 και τους Σίξερς να μετρούν 41/80.

Οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα πραγματικό ντέρμπι με το... καλημέρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους, αφού φέτος η Ανατολή θα είναι... φωτιά και με την προσθήκη των Χόλιντεϊ και Πορζίνγκις στους Σέλτικς. Οι Μπακς κερδίζουν λίγο χρόνο με αυτή τη νίκη, σε μια σεζόν που μοναδικός στόχος τους είναι να επιστρέψουν στον θρόνο. Άλλωστε για αυτό τον λόγο, έφεραν στο Μιλγουόκι τον Λίλαρντ και επιζητούν το απίθανο δίδυμο που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη, να είναι και πρωταθληματικό.

Στη Φιλαδέλφεια, θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση με τον Χάρντεν, αφού όσο η κατάσταση μεταφέρεται από μέρα σε μέρα, κάνει κακό στην ομάδα και στον οργανισμό που έχει ανάγκη από ηρεμία τώρα που ξεκίνησε η regular season.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 63-54, 88-85, 118-117

ε

φγ

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα