Νικ Νερς: Η θερμή υποδοχή στην επιστροφή του στο Τορόντο και το tribute video των Ράπτορς (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Νικ Νερς

bet365

Ο Νικ Νερς επέστρεψε για πρώτη φορά στο Τορόντο ως αντίπαλος των Ράπτορς και η υποδοχή των Καναδών ήταν κάτι παραπάνω από θερμή.

Στο Τορόντο «έφτιαξε» το όνομά του. Έγινε γνωστός αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Ντουέιν Κέισι ενώ το 2018 ανέλαβε τα ολοκληρωτικά ηνία της ομάδας, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2019. Μάλιστα έναν χρόνο αργότερα αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής στο ΝΒΑ ενώ έφτασε στο σημείο να αποτελεί και τον προπονητή της εθνικής Καναδά μέχρι τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Νικ Νερς αγαπήθηκε στο Τορόντο κάτι που αποδείχθηκε και κατά την επιστροφή του ως αντίπαλος των Ράπτορς. Εδώ και μερικούς μήνες αποτελεί τον head coach των Φιλαντέλφεια 76ers και στην πρώτη του επίσκεψη στον Καναδά γνώρισε την αποθέωση και το standing ovation.

Οι Ράπτορς του είχαν ετοιμάσει και ένα tribute video ωστόσο εκείνος έκανε τη... δουλειά του κα οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη επί της πρώην ομάδας του με 114-107.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα