Αντετοκούνμπο: «Παίζω σκληρά σε όλη μου τη ζωή, έτσι ταΐζω την οικογένειά μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Παίζω σκληρά σε όλη μου τη ζωή, έτσι ταΐζω την οικογένειά μου» (vid)

Newsroom
Ο Giannis έκανε double-double κόντρα στη Γιούτα

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στη νοοτροπία του κατά τη διάρκεια των ματς μετά τη νίκη επί των Χιτ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Χιτ και στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην οικογένεια του, τον Λίλαρντ, τον Μίντλετον, τον Μπάτλερ και τους Χιτ.

Αναλυτικά

Για τους αναπληρωματικούς των Μπακς: «Η δεύτερη πεντάδα έβγαλε ενέργεια. Ο Πέιν ήταν απίστευτος, ο Πόρτις έφερε ενέργεια και έβαλε σουτ. Η δεύτερη πεντάδα πρέπει να κυκλοφορεί την μπάλα. Ο Μπότσαμπ δεν έπαιξε σήμερα και είναι σημαντικό κομμάτι στην άμυνα, ενώ στην επίθεση κάνει το σωστό. Πρέπει να είμαστε ομαδικοί και όχι ατομιστές».

Για τις σερί εύστοχες βολές του στο τέλος: «Θέλω να βάλω τις βολές. Προτιμώ να χάσω δύο ελεύθερα lay up από το να χάσω μία βολή. Ποτέ δεν θα φοβηθώ όμως την γραμμή των βολών, θα συνεχίσω να πάω προς το καλάθι και μετά στις βολές. Θα ακολουθήσω την ρουτίνα μου και πρέπει να καταλάβω ότι ακόμα και αν αστοχήσω, ακόμα και σε airball δεν έχει σημασία, πρέπει να πάω στην γραμμή και να βάλω τις βολές».

Για τους Χιτ: «Παίζουν σκληρά. Έχουν ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να βάλουν σουτ. Σουτάρουν όλοι. Το βασικό είναι ότι παίζουν σκληρά και δεν τα παρατούν. Δεν γίνεται να τους δίνεις ευκαιρίες. Πέρυσι στο Game 4 ήμασταν πάνω 12 πόντους με 70 δευτερόλεπτα για το φινάλε και τελικά γύρισαν το παιχνίδι και χάσαμε. Δεν τα παρατάνε. Δεν πρέπει να χάνεις την ευκαιρία να καθαρίσεις το ματς με αυτούς».

Για το μαρκάρισμα στον Μπάτλερ: Νομίζω έκανα καλή δουλειά ανά διαστήματα. Προσπάθησα να του δυσκολέψω το παιχνίδι, όπως και σε κάθε παίκτη των Χιτ που μάρκαρα. Πιστεύω πως είμαι ένας από τους καλύτερους two-way παίκτες που έχουν παίξει στο NBA και θέλω αυτή την πρόκληση. Στο πρώτο ματς μάρκαρα τον Εμπίντ, πρώτη φορά που τον μάρκαρα μετά από χρόνια. Φέτος μάρκαρα τον Μπάτλερ, κάτι που είχε να συμβεί από το 2021. Είμαι χαρούμενος που ο κόουτς μου δίνει αυτή την πρόκληση».

Για τον Μίντλετον: «Με αυτόν στο παρκέ ανοίγει το γήπεδο. Παίρνει τον χρόνο του και μας βάζει όλους στην θέση μας. Είναι εκπληκτικός πλέι-μέικερ, μιλάει πολύ, άρα είναι η κόλλα μας»

Για το τον Hulk: «Το κάνω για τα παιδιά μου. Φεύγουμε για το Τορόντο αύριο, πρέπει να το κάνω αυτό για τα παιδιά μου».

Για τον Λίλαρντ: «Δεν ξέρω αν ο Λίλαρντ ή οι Χιτ το σκέφτηκαν (υπήρχαν πολλά σενάρια το καλοκαίρι για συνεργασία). Εμένα δεν μου έδωσε έξτρα κίνητρο. Σίγουρα χαίρομαι που είναι στην ομάδα μας και όχι μαζί τους. Θα τους ανέβαζε σε άλλο επίπεδο, όπως κάνει τώρα με εμάς».

Για την τάπα στον Χίρο μετά από σφύριγμα και το ειρωνικό «χειροκρότημα του τελευταίου: «Δεν το παίρνω προσωπικά. Αυτό κάνω εγώ. Παίζω σκληρά σε όλη την ζωή μου, τα δίνω όλα στο παρκέ και κάποιες φορές αυτό δεν θα αρέσει στον κόσμο.

Έτσι όμως ταΐζω την οικογένειά μου, έτσι είμαι πετυχημένος και έτσι έχω νικήσει. Θα συνεχίσω να το κάνω. Σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα