NBA, Γουεμπανιάμα: Ξεκίνησε να γράφει ιστορία, τα τρομερά highlights του στο Φοίνιξ (vid)

NBA, Γουεμπανιάμα: Ξεκίνησε να γράφει ιστορία, τα τρομερά highlights του στο Φοίνιξ (vid)

Βίκτορ Γουεμπανιάμα

bet365

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αποδεικνύει σιγά σιγά τους λόγους που οι Σπερς πανηγύριζαν όταν βρέθηκαν στο Νο1 του Draft και τον επέλεξαν, μετά και την απίθανη εμφάνισή του στο Φοίνιξ.

Ώρες ώρες τα λόγια για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα δεν είναι αρκετά να περιγράψουν τι βλέπουμε. Ο συγκλονιστικός Γάλλος έκανε... πάρτι απέναντι στους Ντουράντ και Μπούκερ, οδηγώντας τους Σπερς στη νίκη επί των Σανς μέσα στο Φοίνιξ.

Ο απίθανος Γουεμπανιάμα πέτυχε 38 πόντους με 12/20 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 μπλοκ, 1 κλέψιμο σε μία ραψωδία, γράφοντας μερικά ρεκόρ παράλληλα.

Με αυτά του τα επιτεύγματα ο Γάλλος έγινε ο πρώτος rookie που φτάνει τους 100 πόντους μαζί με 10 μπλοκ στα πρώτα του πέντε παιχνίδια, μετά τον Σακίλ Ο'Νίλ το 1992.

Οι 38 του πόντοι αποτέλεσαν την 3η καλύτερη επίδοση για rookie των Σπερς, με τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον να αποτελεί τον μοναδικό μέχρι τώρα που έχει φτάσει τέτοια νούμερα.

Δεν είναι μόνο οι clutch 10 πόντοι που πετυχαίνει μετά την ισοφάριση των Σανς στην τελευταία περίοδο, αλλά τα συνολικά highlights του που είναι εντυπωσιακά!

Τα highlights του Γουεμπανιάμα απέναντι στους Σανς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα