NBA: Έκλεψαν την παράσταση τα χρωματιστά παρκέ στην πρεμιέρα του In-Season Tournament (vids)

ΟΚΛΑΧΟΜΑ

bet365

Η νέα καινοτομία με τα έντονα χρώματα στα παρκέ του NBA για τις ανάγκες του In-Season Tournament είναι αυτή που έδωσε τη διαφορετική αίσθηση στη βραδιά της πρεμιέρας.

Το In-Season Tournament έκανε τη δική του πρεμιέρα. Τα πρώτα επτά παιχνίδια σε αυτό το άτυπο «Κύπελλο» που διοργανώνεται από φέτος στο NBA άνοιξαν την αυλαία, με τους Μπακς μάλιστα να αποτελούν μία από τις ομάδες που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη.

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν κάποιο από τα... θρίλερ της βραδιάς, ούτε καν το νικητήριο λέι-απ του Κάρι. Η ιδέα της μεταμόρφωσης των παρκέ ήταν αρκετά πρωτότυπη και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της τα βλέμματα του κοινού. Τόσο του τηλεοπτικού, όσο και των Αμερικανών που βρέθηκαν στα επτά γήπεδα της πρεμιέρας.

Ο λόγος της μεταμόρφωσης είναι πολύ απλός. Το NBA θέλει να φαίνεται καθαρά ποιο από τα παιχνίδια αφορά μόνο την κανονική διάρκεια και ποιο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του In-Season Tournament.

Θυμίζουμε πως τα τέσσερα παιχνίδια των ομίλων για κάθε ομάδα μετρούν κανονικά και στο ρεκόρ της κανονικής διάρκειας. Έτσι τα παρκέ σε κάθε γήπεδο πήραν τα χρώματα των ομάδων, όσο έντονα και αν αυτά μοιάζουν.

Το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο κυριάρχησαν σε μία καινοτομία ακόμα για το NBA με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Ακόμα και η ίδια η μεταμόρφωση στα βίντεο που ανεβάζουν οι ομάδες έχει τη δική της ομορφιά. Τα νέα χρώματα αποτελούν μια πρωτοτυπία που έρχεται μάλιστα να σπάσει και ορισμένες από τις παραδόσεις. Μία από τις πιο κλασικές έδρες του NBA, αυτήν της Βοστώνης έχει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παρκέ.

Ωστόσο για χάρη του In-Season Tournament το TD Garden των Σέλτικς θα φορέσει τα πράσινα και το αποτέλεσμα που βγαίνει στην οθόνη είναι μοναδικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα