Σπερς: Όταν ο Γουεμπανιάμα παίρνει πολλά σουτ, έρχονται οι νίκες

Σπερς: Όταν ο Γουεμπανιάμα παίρνει πολλά σουτ, έρχονται οι νίκες

Βίκτορ Γουεμπανιάμα

bet365

Οι Σπερς έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν σε ροζ φύλλο αγώνα, όταν ο Γουεμπανιάμα δεν το... λυπάται με τα σουτ που παίρνει.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα ήταν το πρόσωπο της σεζόν πολύ πριν αρχίσει η regular season στο ΝΒΑ, ενώ τώρα δικαιώνει τον θόρυβο που σηκώθηκε για πάρτη του. Ο Γάλλος σέντερ είναι εντυπωσιακός στα ματς του Σαν Αντόνιο και μετρά μέχρι στιγμής 19.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.6 μπλοκ.

Η ομάδα του Πόποβιτς έχει 3 νίκες και 4 ήττες στα 7 παιχνίδια της μέσα στη σεζόν και υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει την εξάρτηση της από τον Γάλλο ψηλό. Στις 3 νίκες των Σπερς, ο Wemby επιχείρησε 19 σουτ κατά μέσο όρο, ενώ στις 3 ήττες πήρες μόλις 10.8 προσπάθειες.

Οι Σπερς τον έχουν ανάγκη και ο Πόποβιτς σίγουρα δεν θέλει ο σταρ του να το... σκέφτεται όταν είναι να πάρει τα σουτ του. Αυτό έχει φανερώσει η σεζόν και για να έχουν ελπίδα για να μπουν στην postseason, ο Γουεμπανιάμα θα πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει πρωτοβουλίες στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα