Πέλικανς - Μάβερικς 131-110: Έκαναν τον Ντόντσιτς... γήινο και η Νέα Ορλεάνη πήρε εκδίκηση (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς τα βρήκε... σκούρα απεναντι στην άμυνα των Πέλικανς και οι Μάβερικς γνώρισαν την ήττα στη Νέα Ορλεάνη (131-110).

Οι Πέλικανς κατάφεραν να κάνουν αυτό που δεν μπόρεσαν άλλες ομάδες: Σταμάτησαν τον Λούκα Ντόντσιτς. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, περιόρισαν τον δαιμόνιο Σλοβένο.

Τον υποχρέωσαν σε 8 λάθη, του επέτρεψαν να δώσει μόλις δύο ασίστ, ενώ τα ποσοστά του ήταν αρνητικά (ναι μεν είχε 3/5 τρίποντα, αλλά μέτρησε και 2/11 δίποντα). Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν έκανε την υπέρβαση (17π.), όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων και οι Μάβερικς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Πέλικανς σταμάτησαν το αρνητικό σερί των πέντε ηττών, με τον Μπράντον Ίνγκραμ και τον rookie Τζόρνταν Χόκινς να μετρούν από 25 πόντους, ενώ ο Ζάιον Γουίλιαμσον πρόσθεσε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και πολλές εντυπωσιακές φάσεις.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-26, 70-54, 114-85, 131-110.

@Photo credits: New Orleans Pelicans twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα