Σίξερς - Καβαλίερς 119-122: «Θρίλερ» που κρίθηκε στην παράταση δια χειρός Γκάρλαντ (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Σίξερς - Καβαλίερς 119-122: «Θρίλερ» που κρίθηκε στην παράταση δια χειρός Γκάρλαντ (vid)

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Φιλαδέλφεια Σίξερς για τον αγώνα του In-Season Tournament στο NBA, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 122-119, παρά τις 30αρες των Εμπίντ και Μάξεϊ.

Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες μέχρι στιγμής της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο In-Season Tournament του NBA, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα στη Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τους Σίξερς με 122-119, παίρνοντας τα προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, τα οποία έκρινε ο Ντάριους Γκάρλαντ.

Ενώ απέμεναν μόλις 2 δευτερόλεπτα για τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Τζοέλ Εμπίντ αστόχησε με το σκορ να είναι στο 110-110 μετά από τις εύστοχες βολές του Γκάρλαντ. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου οι φιλοξενούμενοι φάνηκε πως άρχισαν καλύτερα. Τελικά οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στα μέσα του πενταλέπτου (116-114, 1:39) αλλά οι Καβαλίερς παρέμειναν ψύχραιμοι, με τον Γκάρλαντ να είναι για μία ακόμη φορά εύστοχος από τις βολές στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του ματς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του με 122-119.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ντάριους Γκάρλαντ με 32 πόντους ενώ παράλληλα είχε 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Από κοντά ακολούθησε και ο Τζάρετ Άλεν με 26 πόντους. Από την πλευρά των γηπεδούχων πήγαν στράφι οι 30αρες των Εμπίντ και Μάξει. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζοέλ Εμπίντ ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Ταϊρίς Μάξεϊ τελείωσε με 30 πόντους.

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα