Χοκς - Πέισερς 152-157: Ματς... ροντέο με «37αρη» Χάλιμπαρτον (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

bet365

Οι Ιντιάνα Πέισερς «άλωσαν» την Ατλάντα επικρατώντας των Χοκς με 157-152, σε έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα για το In-Season Tournament του NBA.

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς και τους Ιντιάνα Πέισερς για το In-Season Tournament του NBA, όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το διπλό με 157-152, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τετράλεπτο κάλυψαν διαφορά πέντε πόντων και πέρασαν μπροστά στα τελευταία 92 δευτερόλεπτα με 150-149, ωστόσο οι Πέισερς με τρίποντο του Χάλιμπαρτον πήραν εκ νέου τα ηνία του σκορ (152-150, 1:20) και διατηρήθηκαν μπροστά μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης παρά την αντίδραση των Χοκς.

Ο ηγέτης των νικητών ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 37 πόντους ενώ παράλληλα έδωσε 16 ασίστ και πήρε 5 ριμπάουντ. Με 24 τελείωσε ο Μπάντι Χιλντ ενώ με 21 ο Όμπι Τόπιν. Από την πλευρά των ηττημένων, αυτός που ξεχώρισε ήταν και αυτός που βγήκε πρώτος σκόρερ του αγώνα. Ο Τράε Γιανγκ κατάφερε να βρει 38 πόντους ενώ μάζεψε και 8 ασίστ. Επίσης καλό αγώνα έκανε ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 28 πόντους και ο Μπόγνταν Μπογκντάνοβιτς με 26.

Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα