Πετρούσεφ: Μένει ελεύθερος από τους Κινγκς!

.

bet365

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Σακραμέντο Κινγκς αφήνουν ελεύθερο τον Φίλιπ Πετρούσεφ, εξηγώντας πως ο Σέρβος ψηλός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να έχει επικεντρωθεί στην περίπτωσή του για να γεμίσει τη ρακέτα.

Η παρουσία του Φίλιπ Πετρούσεφ στους Κινγκς ολοκληρώνεται πρόωρα αφού ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ, δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ αποχωρεί από τους «Βασιλιάδες» έπειτα από δυο συμμετοχές, δίχως να βρει χώρο στο rotation μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε από τη Φιλαντέλφια στο Σακραμέντο.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Κινγκς θα αποδεσμεύσουν τον Πετρούσεφ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αποτελώντας τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού που έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στον Σέρβο ψηλό.

Το Gazzetta παρουσίασε όσα έχουν συμβεί μεταξύ Ολυμπιακού και Φίλιπ Πετρούσεφ που δεν είχε ρόλο στα πλάνα του Μάικ Μπράουν και αποχωρεί από το Σακραμέντο. Ο ίδιος έχει ακούσει και την οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και τον αγωνιστικό ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βλέποντας θετικά τη συγκεκριμένη λύση.

Πλέον οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν περιθώριο 48 ωρών για να δώσουν στον Πετρούσεφ το ίδιο συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς όμως όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει στην Ευρώπη όπου έχει αγωνιστεί με τη Μέγκα Μπάσκετ, την Αναντολού Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο σημείωσε πέρσι 8.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 34 συμμετοχές στη EuroLeague.

@Photo credits: ABA Liga, Emilija Jovanovic

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα