Γουεμπανιάμα για το λάθος στη φανέλα: «Είναι ντροπή! Δεν ξέρω αν απολύθηκε κανείς»

Γουεμπανιάμα για το λάθος στη φανέλα: «Είναι ντροπή! Δεν ξέρω αν απολύθηκε κανείς»

Βίκτορ Γουεμπανιάμα

bet365

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αγωνίστηκε με ορθογραφικό λάθος στη φανέλα κόντρα στους Γουόριορς καθώς αντί για «Wembanyama» αναγραφόταν «Wembanyana» και φρόντισε να εκφράσει την απογοήτευσή του.

Οι Γουόριορς λύγισαν τους Σπερς με 118-112 χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Στεφ Κάρι που τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους και 7/13 τρίποντα ενώ σε ό,τι αφορά τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, το νο.1 του 2023 NBA Draft σημείωσε 22 πόντους με 1/6 τρίποντα και οκτώ ριμπάουντ όμως οι Τεξανοί έφτασαν τις 11 συνεχόμενες ήττες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γουεμπανιάμα υποχρεώθηκε να αλλάξει τη φανέλα του αφού στο πίσω μέρος της υπήρχε ορθογραφικό λάθος στο όνομά του. Συγκεκριμένα, αντί για «Wembanyama» αναγραφόταν «Wembanyana» και ο Γάλλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν ξέρω αν απολύθηκε κανείς όμως οι Σπερς έκαναν τη δουλειά τους. Δεν ξέρω... Είναι πραγματική ντροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουεμπανιάμα, ο οποίος στη rookie χρονιά του μετράει 19 πόντους, 9.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μ.ό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα