NBA In-Season Tournament: Κινγκς και Μπακς με φόντο το Final Four, τα ζευγάρια των προημιτελικών

Δημήτρης Οικονόμου
Βεζένκοβ

bet365

Τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του In-Season Tournament έγιναν γνωστά μετά το τέλος της φάσης των ομίλων. Οι Μπακς θα υποδεχτούν τους Νικς και οι Κινγκς θα παίξουν στην έδρα τους με τους Πέλικανς έχοντας στόχο την πρόκριση στο Λας Βέγκας.

Το πρώτο σκέλος του NBA In-Season Tournament ολοκληρώθηκε. Και μάλιστα ολοκληρώθηκε με τον Σάσα Βεζένκοβ να έχει καθοριστικό ρόλο στο τελευταίο εισιτήριο που κρίθηκε, με τους Κινγκς να επικρατούν των Γουόριορς και να τους πετούν εκτός, παίρνοντας εκείνοι τη θέση στα προημιτελικά.

Παιχνίδια που είναι μονά και θα κρίνουν ποιες τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο Final Four του Λας Βέγκας (7-9/12). Εκεί όπου θέλουν να βρεθούν και οι Μπακς που έκλεισαν λίγο νωρίτερα τη δική τους θέση στην οκτάδα, επικρατώντας των Χιτ.

Οι Μπακς θα υποδεχτούν τους Νικς στο Μιλγουόκι, την ώρα που οι Κινγκς θα παίξουν στην έδρα τους με τους Πέλικανς τα... ρέστα τους για την πρόκριση με τα άλλα δύο ζευγάρια να είναι Λέικερς - Σανς και Πέισερς - Σέλτικς.

Σε ένα τουρνουά που δείχνει για ποιον λόγο ήταν μία καλή ιδέα, μιας και το κίνητρο που υπήρξε στα παιχνίδια τα οποία έκριναν πρόκριση ήταν φανερό για κάθε ομάδα και σφραγίστηκε με ένα σπουδαίο ντέρμπι στο Σακραμέντο.

Τα προημιτελικά του NBA In-Season Tournament

  • Λέικερς - Σανς
  • Κινγκς - Πέλικανς
  • Μπακς - Νικς
  • Πέισερς - Σέλτικς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα