Αντετοκούνμπο: Τα τρομακτικά καρφώματα με τους Χοκς (vids)

Newsroom
1

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε... πράγματα και θαύματα στη νίκη επί των Χοκς, γεμίζοντας το stat-line του με το πρώτο triple-double της σεζόν 2023/24 και βγάζοντας εντυπωσιακές φάσεις απέναντι στα «Γεράκια».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι Μπακς στη νίκη επί των Χοκς με 132-121, κάνοντας triple-double με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι βοήθησε τα «Ελάφια» να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 14-6 πριν από τον προημιτελικό του In-Season Tournament κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/12, 2:30) με φόντο την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το τριήμερο 7-9/12.

Ήταν το 36ο triple-double του Giannis με τους Μπακς, κάνοντας μάλιστα δυο εντυπωσιακά καρφώματα στο Fiserv Forum, εκεί όπου η ομάδα του Έιντριαν Γκρίφιν έχει σημειώσει εννιά νίκες στους πρώτους δέκα αγώνες της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα