Αντετοκούνμπο: «Αν κερδίσουμε το In-Season Tournament, θα παίξω τα λεφτά στο 34 κόκκινο»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Αν κερδίσουμε το In-Season Tournament, θα παίξω τα λεφτά στο 34 κόκκινο»! (vid)

Newsroom
.

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα διεκδικήσουν κόντρα στους Νικς την πρόκριση στο Final Four του In-Season Tournament που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το τριήμερο 7-9/12 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι θα κάνει εφόσον κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει το βραβείο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι Μπακς στη νίκη επί των Χοκς με 132-121, κάνοντας triple-double με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον τα «Ελάφια» έχουν μπροστά τους τον προημιτελικό του In-Season Tournament κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/12, 2:30) και ο Greek Freak αποκάλυψε τα πλάνα του σε περίπτωση που κερδίσει τον τίτλο -και τα χρήματα που τον συνοδεύουν.

«Ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Δεν ξέρω, ίσως μείνω στο Βέγκας αν κερδίσουμε το τρόπαιο στο In-Season Tournament. Παίρνουμε και λεφτά αν κερδίσουμε ε; Θα παίξουμε λίγο Black Jack; Όχι. Θα πάω στη ρουλέτα και θα ποντάρω στο μαύρο για να διπλασιάσω τα λεφτά μου. Ή όχι, στο 34 κόκκινο. Δεν παίζω, αλλά τα ξέρω» εξήγησε ο Giannis.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι με τους Νικς και να πάμε στο Βέγκας και να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για ένα τρόπαιο. Υπάρχει ενθουσιασμός και hype για το In-Season Tournament. Θα το δείτε κι εσείς στο επόμενο παιχνίδι. Αρκετοί ιδιοκτήτες θα είναι εδώ. Ίσως και κάποιοι διάσημοι. Ποτέ δεν ξέρεις. Πλέον έρχονται μόνο στο In-Season Tournament. Σάββατο βράδυ κόντρα στους Χοκς; Δεν τους νοιάζει. Αλλα θα είναι εδώ την Τρίτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα