Αντετοκούνμπο: Η εμφάνιση του Greek Freak κόντρα στους Νικς (vid)

Αντετοκούνμπο: Η εμφάνιση του Greek Freak κόντρα στους Νικς (vid)

Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς θα ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας και θα διεκδικήσουν το παρθενικό In-Season Tournament. Δείτε την εμφάνιση του Greek Freak.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 146-122 των Νιου Γιορκ Νικς και θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στον ημιτελικό του παρθενικού In-Season Tournament στο Final Four του Λας Βέγκας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε για να... κλείσουν το εισιτήριό τους.

Ξεπέρασε ένα διάστρεμμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε το ματς με 35 πόντους (1/1 τρίποντο, 14/21 δίποντα, 4/9 βολές), μαζί με 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 4 λάθη σε 33:49 στο παρκέ.

Το πλέον απίθανο για τους Μπακς ήταν το ποσοστό τους στα τρίποντα. Με 23 εύστοχα και ποσοστό που έφτασε στο 60.5% (23.38) δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Νικς.

Η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα