Μάβερικς - Τζαζ 147-97: Ντόντσιτς εσύ σουπερστάρ (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ασταμάτητος και οι Μάβερικς καθάρισαν τους Τζαζ με 147-97.

Δεν είχαν πρόβλημα να νικήσουν τους Τζαζ οι Μάβερικς που πραγματοποιούν εντυπωσιακή σεζόν. Το Ντάλας επικράτησε με 147-97 και έστειλε ξανά μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο Λούκα Ντόντσιτς έζησε μια από τις πιο τρελές βραδιές του στο ΝΒΑ.

Τελείωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ πέτυχε triple double από το ημίχρονο. Αδιανόητο. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχε 29 πόντους και μετά... έσβησε, αφού δεν χρειαζόταν και πολλά. Το νερό ήδη είχε μπει στο αυλάκι.

Εκτός του Σλοβένου, ο Ίρβινγκ σταμάτησε στους 26 πόντους, ενώ ο Χάρνταγουεϊ είχε 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά για τους Μορμόνους πρώτος σκόρερ ήταν ο Αγκμπάτζι που τελείωσε με 21 πόντους.

Το Ντάλας δεν αστειεύεται φέτος και δείχνει να είναι πολύ καλοφτιαγμένη ομάδα, βάζοντας τους σωστούς παίκτες δίπλα στον superstar Λούκα Ντόντσιτς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα