NBA, Ίρβινγκ: Λήξη συναγερμού στους Μάβερικς

NBA, Ίρβινγκ: Λήξη συναγερμού στους Μάβερικς

Δημήτρης Οικονόμου
NBA, Ίρβινγκ: Λήξη συναγερμού στους Μάβερικς

bet365

Απέφυγε τα χειρότερα ο Καϊρί Ίρβινγκ που θα λείψει για μικρό χρονικό διάστημα από τις αναμετρήσεις των Μάβερικς μετά τον τραυματισμό του από τον Ντουάιτ Πάουελ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ανησύχησε τους Ντάλας Μάβερικς στην πρόσφατη νίκη επί των Μπλέιζερς. Ο σταρ των Μάβερικς παραλίγο να τραυματιστεί μετά από πτώση του Πάουελ πάνω στο πόδι του, αλλά τα μηνύματα είναι καθησυχαστικά.

Ο Ίρβινγκ γλίτωσε τα χειρότερα και ξεκίνησε ήδη αποθεραπεία, με το διάστημα της απουσίας του να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο, αλλά δεν αναμένεται να είναι και περισσότερο από 2-3 παιχνίδια.

Το πρόβλημά του είναι στη φτέρνα, αλλά όπως διαβεβαίωσε και ο Σαμς Σαράνια, απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό και θα επιστρέψει σύντομα.

Τη φετινή σεζόν ο Uncle Drew μετράει 23 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ ανά παιχνίδι σε περίπου 32 λεπτά που πατάει παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα