Γκριν: Τιμωρία από το ΝΒΑ, εκτός επ' αόριστον λόγω συμπεριφοράς

Γκριν: Τιμωρία από το ΝΒΑ, εκτός επ' αόριστον λόγω συμπεριφοράς

Νίκος Καρφής
Γκριν: Τιμωρία από το ΝΒΑ, εκτός επ' αόριστον λόγω συμπεριφοράς

bet365

Το ΝΒΑ δεν χαρίστηκε στον Ντρέιμοντ Γκριν και ο παίκτης των Γουόριορς θα παραμείνει εκτος επ'αόριστον.

Το πρόσωπο του... κακού παδιού έδειξε ξανά ο Ντρέιμοντ Γκριν, αφού στο Φοίνιξ Σανς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είπε να κάνει πάλι του... κεφαλιού του και επέλεξε να γρονθοκοπήσει τον Βόσνιο στο πρόσωπο. Άμεσα οι διαιτητές των χρέωσαν με βίαιο φάουλ και τον απέβαλλαν από την αναμέτρηση.

Με αυτήν την αποβολή, ο κορυφαίος αμυντικός των πολεμιστών έφτασε στις 20 σε όλη του την καριέρα στο ΝΒΑ και κυνηγά τον Ρασίντ Γουάλας που βρίσκεται στην κορυφή.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, το ΝΒΑ τιμώρησε τον Γκριν για τη συμπεριφορά του και πλέον ο Ντρέιμοντ θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Επιπλέον ο παίκτης θα είναι σε συνεννόηση με το ΝΒΑ και την ομάδα του και θα επισκεφθεί ειδικό. Μάλιστα για να επιστρέψει στη δράση θα πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες μετά τις συνεδρίες του. Για τον Γκριν μίλησε και ο πρώην συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ που τόνισε πως θα πρέπει να τον βοηθήσουν.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα