Αντετοκούνμπο: Προειδοποίησε τον Μίντλετον πως θα του πάρει την πρωτιά και στα τρίποντα!

Αντετοκούνμπο: Προειδοποίησε τον Μίντλετον πως θα του πάρει την πρωτιά και στα τρίποντα!

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Αντετοκούνμπο

bet365

Η εσωτερική... κόντρα άναψε μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κρις Μίνλτετον, με φόντο αυτήν τη φορά τα τρίποντα και την πρωτιά στη σχετική λίστα των Μπακς.

Πρώτος σε πόντους, πρώτος σε ασίστ και πλέον πρώτος σε ριμπάουντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο Νο1 σε κάθε μία από τις βασικές κατηγορίες των Μπακς, μετά τα 17 ριμπάουντ που μάζεψε απέναντι στους Ρόκετς.

Έτσι, προσπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και πλέον ψάχνει νέες προκλήσεις, αφού οι λίστες στις οποίες έχει γράψει τα ρεκόρ του δεν του είναι αρκετές. Ο Αντετοκούνμπο είχε διάθεση για πλάκα και φυσικά ο Μίντλετον δε θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτό.

Σε ποστάρισμά του στο twitter ο Greek Freak... τρόλλαρε τον Μίντλετον, λέγοντάς του πως η επόμενη κατηγορία την οποία θα κυνηγήσει είναι τα τρίποντα. Ο Αντετοκούνμπο έτσι προειδοποίησε τον καλό του φίλο πως έρχεται να κατακτήσει άλλη μια κορυφή, συνοδεύοντας τη λεζάντα αυτή με μία φωτογραφία στην οποία σουτάρει από την περίμετρο. Για την ιστορία απλά και μόνο, ο Μίντλετον μετράει 1281 εύστοχα ενώ ο Γιάννης 504.

Το χιουμοριστικό ποστ του Αντετοκούνμπο για τον Μίντλετον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα