Ράπτορς: Έστειλαν τον Ανουνόμπι στους Νικς, πήραν Μπάρετ, Κουίκλι

Ράπτορς: Έστειλαν τον Ανουνόμπι στους Νικς, πήραν Μπάρετ, Κουίκλι

bet365

Οι Τορόντο Ράπτορς και οι Νιου Γιορκ Νικς προχώρησαν σε ανταλλαγή, με τον Οου Τζι Ανουνόμπι να πηγαίνει στη Νέα Υόρκη και την αντίθεση διαδρομή να κάνουν οι Αρ Τζέι Μπάρετ και Ιμάνουελ Κουίκλι!

Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση του 2023, στο ΝΒΑ κάνουν ανταλλαγές. Οι Τορόντο Ράπτορς αποφάσισαν να αποχωριστούν τον Οου Τζι Ανουνόμπι, φυσικά με το αζημίωτο.

Ο Ανουνόμπι κατέληξε στους Νιου Γιορκ Νικς για να αποτελέσει τον τρίτο πόλο δίπλα στους Τζέιλεν Μπράνσον και Τζούλιους Ραντλ.

Ενώ στους Ράπτορς θα μεταβούν οι Αρ Τζέι Μπάρετ, Ιμάνουελ Κουίκλι, ενώ οι Καναδοί θα λάβουν και μία επιλογή 2ου γύρου σε επόμενο draft.

Μαζί με τον Ανουνόμπι, στους Νικς θα πάνε και οι Μαλακάι Φλιν και Πρέσιους Ατσίουα.

Ο Κουίκλι αντέδρασε στο twitter γράφοντας κάτι σαν «Παναγία μου», μαθαίνοντας προφανώς την ανταλλαγή μέσα από το διαδίκτυο! Το ποστ του συγκέντρωσε 1.600 σχόλια σε διάστημα λίγων λεπτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα