Έξαλλος ΛεΜπρόν: «Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ θα έβλεπε ότι δεν πατάω...» (vid)

Έξαλλος ΛεΜπρόν: «Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ θα έβλεπε ότι δεν πατάω...» (vid)

Το πόδι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στη γραμμή των τριών πόντων.

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τρελάθηκε με την απόφαση των διαιτητών να μην του μετρήσουν ως τρίποντο ένα σουτ στο τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απόρησε. Ταρακούνησε τον προπονητή των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ και στη συνέχεια προσπαθούσε να υποδείξει στους διαιτητές ότι δεν πατούσε τη γραμμή του τριπόντου.

Ο κόπος του ήταν μάταιος. Όπως εξήγησαν ο πρώτος διαιτητής, Τόνι Μπράδερς στο τέλος του ματς, το σουτ είχε δοθεί από την αρχή ως δίποντο και η παρακολούθηση του βίντεο δεν τους έκανε να αλλάξουν απόφαση. Αν το σουτ μετρούσε για τρεις, οι Λέικερς θα ισοφάριζαν τους Τίμπεργουλβς (107-107) με σχεδόν τρία δεύτερα στο ρολόι.

«Είναι προφανώς τρίποντο. Το πόδι μου ήταν πίσω από τη γραμμή. Μπορείς να δεις το διάστημα ανάμεσα στο πόδι μου και τη γραμμή. Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ μπορούσε να το δει. Κάποιος στο Σέκακους (όπου είναι το replay center του ΝΒΑ) τρώει το σάντουιτς του», είπε ο Τζέιμς, χρησιμοποιώντας το όνομα του τυφλού καλλιτέχνη Στίβι Γουόντερ για να καταστήσει πόσο λάθος θεωρεί την απόφαση.

Λίγο αργότερα, στο λογαριασμό του στο Instagram, αποφάνθηκε, με σαρκασμό, πως ήταν ένα «Εκπληκτικό δώρο γενεθλίων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα