Αντετοκούνμπο: «Έπιασε» τον Τζαμπάρ στις 45άρες με τους Μπακς (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γέμισε τη stat-line του με 48 πόντους στην ήττα από τους Ρόκετς και παράλληλα έφτασε τις 18 «45άρες» με τους Μπακς, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν τις οκτώ ήττες σε 17 αγώνες μακριά από το Fiserv Forum αφού παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο στην ήττα από τους Ρόκετς με 108-112.

Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα με 48 πόντους (15/23 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 15/21 βολές), 17 ριμπάουντ, δυο ασίστ, ένα μπλοκ, δυο λάθη και τρία φάουλ σε 39 λεπτά όμως τα «Ελάφια» γνώρισαν την τρίτη ήττα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες τους στη regular season.

Σε ό,τι αφορά τον Αντετοκούνμπο που φέτος μετράει 31.1 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ σε 34 συμμετοχές, αυτή ήταν η έκτη 40άρα στη σεζόν και η 18η φορά που σημείωσε +45 πόντους, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ στην ιστορία των Μπακς που κρατάει ο Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα