Πέισερς - Σέλτικς 133-131: Η Ιντιάνα άντεξε από τη... γραμμή των βολών, τραυματίστηκε ο Χαλιμπέρτον (vid)

Με δύο βολές του Μπένεντικτ Ματουρίν, 0.6 δεύτερα πριν από το τέλος, οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν τη νίκη απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς (133-131). Αποχώρησε τραυματίας ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

Το φινάλε στην αναμέτρηση των Ιντιάνα Πέισερς με τους Μπόστον Σέλτικς ήταν το όνειρο κάθε παίκτη. Ο Μπένεντικ Ματουρίν (26π.) κέρδισε φάουλ από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, σε σουτ τριών πόντων, ενώ το χρονόμετρο ήταν έτοιμο να μηδενίσει.

Οι διαιτητές είδαν την παράβαση σε ριπλέι, επικύρωσαν την απόφασή τους και ο Ματουρίν πήγε στη γραμμή. Ευστόχησε στις δύο πρώτες, αστόχησε στην τρίτη και οι Πέισερς πρόσθεσαν ακόμη μία νίκη επί των δύο πρώτων ομάδων της Ανατολής. Αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, η νύχτα θα ήταν υπέροχη για τον Ρικ Καρλάιλ.

 

Ο Χαλιμπέρτον γλίστρησε σε μία προσπάθεια στη 2η περίοδο, κάνοντας σχεδόν σπαγγάτο (!) και χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του για να πάει στα αποδυτήρια.

Οι Σέλτικς είδαν τον Τζέιλεν Μπράουν να σημειώνει 40 πόντους και να καλύπτει την απουσία του Τζέισον Τέιτουμ, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 21 πόντους (6 ριμπ., 6 ασίστ) και ο Πορζίνγκις 19 πόντους, 7 ασίστ.

Για τους Πέισερς, ο Άαρον Νέσμιθ πρόσθεσε 17 πόντους, ο Μάιλς Τέρνερ 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και ο Μπάντι Χιλντ 15.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-34, 59-68, 103-101, 133-131.

@Photo credits: NBA/Getty Images, Pepper Robinson

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα