Βεζένκοβ: Οι καρδούλες και το μήνυμα στη Νικόλ Ελευθεριάδου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Βεζένκοβ: Οι καρδούλες και το μήνυμα στη Νικόλ Ελευθεριάδου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το νικητήριο γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο στέλνοντας την Εθνική Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχάρη δημόσια τη σύντροφό του για τη μεγάλη επιτυχία.

Από τα χέρια της Νικόλ Ελευθεριάδου πέρασε το «εισιτήριο» της Εθνικής ομάδας Πόλο Γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού πέτυχε το «χρυσό» γκολ της Ελλάδας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ιταλία και χάρισε στην γαλανόλευκη το χάλκινο μετάλλιο χάρη στο οποίο η Εθνική εξασφάλισε την πρόκριση στο Παρίσι.

Μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα και τόνισε πως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα όνειρο!

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχάρη δημόσια τη σύντροφό του για τη μεγάλη επιτυχία, ανεβάζοντας τη φωτογραφία της στα social media με το μήνυμα: «Πόσο περήφανος για εσένα», μαζί με δυο καρδιές.

 

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δημοσίευσε το story του αγαπημένου της και έγραψε: «Ο άνθρωπος που με στηρίζει από την άλλη άκρη του κόσμου».

1

2

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα