Μπακς - Κινγκς 143-142: Clutch Λίλαρντ for the win, «τριπλός» Αντετοκούνμπο (vid)

Νίκος Καρφής

bet365

Στο... θρίλερ του Μιλγουόκι οι Μπακς επικράτησαν με 143-142 των Κινγκς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει triple double και τον Λίλαρντ να μιλάει στο τέλος με το νικητήριο σουτ στην εκπνοή

Αδιανόητο ματς στο Μιλγουόκι, διαφήμιση για το μπάσκετ. Οι Μπακς τα... χρειάστηκαν κόντρα στους Κινγκς, όμως τελικά κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα χάρη στον clutch Λίλαρντ. Ο Dame πήρε την ευθύνη στην τελευταία επίθεση της παράτασης με το σκορ στο 140-142 και ευστόχησε σε buzzer beater τρίποντο για το 143-142 χαρίζοντας μεγάλη νίκη στα ελάφια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός με triple double. Στο 28-12 το Μιλγουόκι, στο 23-16 το Σακραμέντο.

Τριπλός Γιάννης και clutch Λίλαρντ

Ο Έλληνας σταρ έδειξε σε άλλο ένα ματς πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε τα πάντα για να κρατήσει στο ματς την ομάδα του. Τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε 9/13 δίποντα και 7/12 βολές.

Στον αντίποδα ο Σάσα Βεζένκοβ έπαιξε ελάχιστα, έξι λεπτά και είχε 4 πόντους και 1 ριμπάουντ με 2/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα. Αποβλήθηκε ο έξαλλος Μάικ Μπράουν.

Στην κανονική διάρκεια ο Γιάννης έκανε το 128-126 με μια εύστοχη βολή για να έρθει ο Φοξ και να φέρει το ματς στο 128-128, οδηγώντας το στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, πάλι πήγε να δώσει τη λύση στους βασιλιάδες ο Φοξ που έκανε το 140-142, έξι δευτερόλεπτα για το τέλος με 1/2 βολές. Αλλά πάντα όταν το ματς κρίνεται στο τελευταίο σουτ, θες να έχεις στην ομάδα του τον κορυφαίο clutch player, τον Λίλαρντ.

Ο Dame πήρε την επίθεση πάνω του και το... μπουμπούνισε at the buzzer, χαρίζοντας το ροζ φύλλο αγώνα στους Μπακς με 143-142.

Mέγας Λίλαρντ, triple double και ο Σαμπόνις

Οι Κινγκς στάθηκαν πολύ καλά στο Fiserv Forum αλλά λύγισαν στο τέλος από την ικανότητα του Λίλαρντ να μιλά στις κρίσιμες καταστάσεις των παιχνιδιών. Ένας σπουδαίος clutch player που δεν καταλαβαίνει από δύσκολες στιγμές. Ο Dame τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, υπογράφοντας τη με το νικητήριο σουτ. Kαλός ματς ο Μπίσλεϊ με 23 πόντους και 5 τρίποντα.

Από την πλευρά των βασιλιάδων, μεγάλο ματς έκανε ο Σαμπόνις με triple double και 21 πόντους, 15 ασίστ και 13 ριμπάουντ. Δεν ήταν αρκετό όμως. Ο Φοξ είχε 32 πόντους, ο Μονκ 28 και ο Χουέρτερ μέτρησε 26 πόντους με 10 ριμπάουντ.

φγ

φγ

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα