Αντετοκούνμπο: Το ντοκιμαντέρ από την επίσκεψη στη Νιγηρία με τίτλο «Ugo» (vid)

Αντετοκούνμπο: Το ντοκιμαντέρ από την επίσκεψη στη Νιγηρία με τίτλο «Ugo» (vid)

Το λογότυπο από το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

bet365

Το ντοκιμαντέρ με το οδοιπορικό που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι στη Νιγηρία είναι στον διαδικτυακό «αέρα». Και έχει τίτλο «Ugo: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τη Νιγηρία το περασμένο καλοκαίρι, για πρώτη φορά. Και όσα είδε και έζησε, έγιναν έναν ντοκιμαντέρ, με την ονομασία Ugo: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo. Το νιγηριανό όνομα που έχει λάβει ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μαζί με το ελληνικό που τον έκανε πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

«Οι πιο πολλοί με ξέρουν με το ελληνικό μου όνομα, Γιάννης. Αλλά το νιγηριανό μου όνομα είναι Ούγκο. Το ξέρω, είμαι Νιγηριανός. Δεν μπορώ να είμαι απ' αυτούς που δεν γυρίζουν πίσω. Είναι μέρος αυτού που είμαι. Και δεν μπορώ να ξέρω ποιος είμαι, αν δεν γνωρίζω πως ξεκίνησε η ιστορία μου», αναφέρει ο Giannis στο τρέιλερ που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media.

Το μήνυμα που συνόδευσε το τρέιλερ, ανέφερε: «Το Αντετοκούνμπο στη γλώσσα των Γιορούμπα σημαίνει «ο βασιλιάς που γύρισε πέρα από τις θάλασσες. Και τώρα μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως εκπλήρωσα το όνομά μου. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή αν θα ένιωθα την πατρίδα καταγωγής μου μου και σπίτι, αλλά τώρα πια ξέρω. Και είμαι έτοιμος να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας... UGO».

Με το βίντεο από την επίσκεψη του Αντετοκούνμπο στη Νιγηρία να είναι ελεύθερο προς παρακολούθηση και στο YouTube και έχει διάρκεια 31 λεπτών και 35 δευτερολέπτων.

Το ντοκιμαντέρ του Αντετοκούνμπο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα