Ντόντσιτς: Τραυματίστηκε στον αστράγαλο όμως τελείωσε τον αγώνα με 40 πόντους (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πήγε στα αποδυτήρια όμως επέστρεψε και σκόραρε... κατά ριπάς, τελειώνοντας τον αγώνα με 40 πόντους!

Το ξεκίνημα κόντρα στους Μπακς ήταν ιδανικό για του Μάβερικς που έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 44-20 ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εκείνος που ανέβασε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (+25), διαμορφώνοντας το 45-20 από τη γραμμή των βολών.

Στα μέσα της πρώτης περιόδου, ο Σλοβένος διεκδίκησε μια κατοχή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και χτύπησε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μείνει στο παρκέ για λίγα δευτερόλεπτα και να αποχωρήσει μετά από λίγο. Παρ' όλα αυτά, γύρισε στο ματς και τελείωσε τον αγώνα με 40 πόντους, 11 ασίστ και εννιά ριμπάουντ, δίχως όμως να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα για τους Μάβερικς με 117-129.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα