Αντετοκούνμπο: Η κυρίαρχη εμφάνιση κόντρα στους Μάβερικς (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Ντάλας Μάβερικς με μια χορταστική εμφάνιση, προσυπογράφοντας τη νίκη επί των Τεξανών με 48 πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε νικητής στο συναπάντημα με τον Λούκα Ντόντσιτς, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Ντάλας Μάβερικς με 117-129.

Ο Giannis γέμισε τη στατιστική του με 48 πόντους, 18/23 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/10 βολές, 6 ριμπάουντ (5-1), 10 ασίστ, πέντε κλεψίματα, ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος στα 40 λεπτά που έμεινε στο παρκέ για τα «Ελάφια» που ανέβηκαν στο 33-16, έχοντας ρεκόρ 12-11 μακριά από το Fiserv Forum.

Μάλιστα έβγαλε ένα εντυπωσιακό highlight στο φινάλε της τρίτης περιόδου όταν διέσχισε όλο το γήπεδο και σκόραρε με αριστερό layup μέσα σε τρία δευτερόλεπτα.

Φέτος ο Αντετοκούνμπο μετράει 30.9 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ, διατηρώντας σταθερά τους Μπακς στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Ανατολή πίσω από τους πρωτοπόρους Μπόστον Σέλτικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα