NBA: Οι Ράπτορς έστειλαν τον Σρέντερ στους Νετς και πήραν τον Ντινγουίντι

Newsroom
Ο Ντένις Σρέντερ.
Ο Ντένις Σρέντερ μετακομίζει στους Μπρούκλιν Νετς μαζί με τον Θάντεους Γιανγκ στο πλαίσιο του trade που έστειλε τον Σπένσερ Ντινγουίντι και τον Ντένις Σμιθ Jr. στους Τορόντο Ράπτορς.

H περίπτωση του Ντένις Σρέντερ ήλθε στο προσκήνιο για τους Μιλγουόκι Μπακς όμως ο 30χρονος γκαρντ, πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Γερμανίας στο Mundobasket 2023, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νετς, μετακομίζοντας στο Μπρούκλιν μαζί με τον Θάντεους Γιανγκ αντί των Σπένσερ Ντινγουίντι και Ντένις Σμιθ Jr.

Το προηγούμενο διάστημα ο Σρέντερ δήλωνε δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι ερχόταν από τον πάγκο, μετρώντας 13.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ σε 51 αγώνες. Φέτος έχει συμβόλαιο 12.4 εκατομμύρια δολάρια και του χρόνου έχει λαμβάνειν 13 εκατομμυρια.

Σε ό,τι αφορά τον Ντινγουίντι, το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023/24 είναι στα 18.8 εκατομμύρια, έχοντας 12.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα