Ρακότσεβιτς: «Έχουν καταστρέψει το All-Star Game»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Igor Rakocevic

bet365

Το NBA All-Star Game πέρασε στην ιστορία αφού Ανατολή και Δύση πέτυχαν μαζί 397 πόντους όμως ο άλλοτε κορυφαίος σκόρερ της EuroLeague, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τα ρεκόρ που έγιναν στην Ιντιάνα.

Η Ανατολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε της Δύσης με το εντυπωσιακό 211-186, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναδείχτηκε MVP αφού προηγουμένως πέτυχε τρίποντο από το κέντρο και το 73o All-Star Game πέρασε στην ιστορία με τους 397 πόντους που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 19/2 στην Ιντιάνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γιουγκοσλαβία και κάτοχος τριών βραβείων Alphonso Ford, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, δεν δηλώνει φαν του All-Star Game. Ο άλλοτε αρχισκόρερ της Μπασκόνια και του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε την αντίθεσή του με το θέαμα που παρουσιάζουν οι All-Stars με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Twitter:

«Τα προηγούμενα χρόνια συνήθιζα να ξυπνάω μέσα στη νύχτα για να δω το All-Star Game, να γράψω τον αγώνα σε βιντεοκασέτα και να τον δω ξανά και ξανά για 200 φορές! Εκείνα τα All-Star Game θύμιζαν τελικούς play-offs, με παίκτες που έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούσαν να αποδείξουν ο ένας στον άλλον ποιος είναι καλύτερος.

Σήμερα έχουν καταστρέψει το All-Star Game! Παίζουν ένα Skills Challenge που δεν έχει κανένα νόημα και δεν προσπαθούν καθόλου στον αγώνα, σε σημείο αμηχανίας, χάνοντας εσκεμμένα τον αντίπαλό τους και σουτάροντας από τα 10 μέτρα. Έχω χρόνια να δω ένα All-Star Game, μιλάμε για την απόλυτη εμπορευματοποίηση. Δυστυχώς, ολόκληρο το ΝΒΑ πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πολύ καιρό, με ελάχιστους παίκτες και ομάδες να αποτελούν εξαιρέσεις. Soft παιχνίδι, οι παίκτες δεν γυρνούν στις άμυνες, εκατομμύρια διακοπές.

Η μεγαλύτερη έκφραση για όλη αυτή την κατάσταση αποτυπώνεται στο All-Star Game. Μάλλον θα παρακολουθήσω τον διαγωνισμό καρφωμάτων για να δω νέα σωματικά επιτεύγματα».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα