Μπακς: Συναγερμός με νέο πρόβλημα του Λίλαρντ!

Μπακς: Συναγερμός με νέο πρόβλημα του Λίλαρντ!

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ.

bet365

Μετά τη νέα ήττα από τους Πέισερς, ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού έρχεται να κάνει τη θέση των Μπακς ακόμη πιο δύσκολη.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αν και το πάλεψαν αρκετά, δεν τα κατάφεραν και κάπως έτσι οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν στην παράταση μία σημαντική νίκη με 121-118, η οποία τους δίνει το προβάδισμα στη σειρά που είναι πλέον στο 2-1.

Ο Κρις Μίντλετον πραγματοποίησε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι αφού τελείωσε την αναμέτρηση μετρώντας 42 πόντους ενώ παράλληλα μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ σε 41:20 λεπτά εντός παρκέ.

'Όπως αποκάλυψε ωστόσο στις δηλώσεις μετά το τέλος του ματς τόσο ο προπονητής των «Ελαφιών», Ντοκ Ρίβερς, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσε κάποιες πολύ έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο, πράγμα που τον δυσκόλεψε αρκετά ώστε να ολοκληρώσει την παράταση!

Ο Λίλαρντ θέλει να τα δώσει όλα ώστε να είναι έτοιμος και να δώσει το παρών στο πολύ κρίσιμο Game 4 και να βοηθήσει τους Μπακς οι οποίοι ήδη έχουν την πολύ μεγάλη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τη φετινή σεζόν, ο Αμερικάνος γκαρντ έχει κατά μέσο όρο 24,3 πόντους με 7 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ σε 35,3 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα