Χιτ - Σέλτικς 84-104: Άμυνα... τανάλια η Βοστόνη για την ανάκτηση του αβαντάζ (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς απάντησαν εμφατικά στο break των Χιτ και... πήραν πίσω το αβαντάζ της έδρας κερδίζοντας μέσα στο Μαϊάμι με 104-84.

Αν και οι φίλαθλοι των Μαϊάμι Χιτ ήταν εκείνοι που φώναζαν ρυθμικά «defence - defence» ως είθισται στα γήπεδα του ΝΒΑ, η ομάδα που έπαιξε την εξαιρετική άμυνα ήταν οι Μπόστον Σέλτικς.

Έχοντας περιορίσει τους γηπεδούχους στους 84 πόντους θα ήταν... αδύνατον να μην φτάσουν στη νίκη και στο προβάδισμα με 2-1 στη σειρά. Με αυτόν τον τρόπο πήραν πίσω και το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο -προς στιγμήν- είχαν ανακτήσει οι Χιτ με τη νίκη τους στο Game 2 στη Βοστόνη.

Αν μη τι άλλο το τελικό σκορ (84-104) δείχνει ξεκάθαρα ότι ήταν παιχνίδι... play off! Όχι ότι οι Σέλτικς έθελξαν με την επιθετική τους παρουσία, αλλά από τη στιγμή που υπέπεσαν σε μόλις 5 λάθη σε ματς 48 λεπτών ήταν πολύ πιο εύκολο να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Οι Τζέισον Τέιτουμ (22π., 11ριμπ., 6ασ.) και Τζέιλεν Μπράουν (22π., 8ριμπ., 3ασ., 2κλ.) ήταν οι... συνήθεις ύποπτοι που ξεχώρισαν περισσότερο στο ματς, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Κρίσταπς Πορζίνγκις (18π., 5ριμπ., 2ασ.) και Ντέρικ Γουάιτ (16π., 5ριμπ., 3ασ.)

Για λογαριασμό των γηπεδούχων Μαϊάμι Χιτ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τους Νίκολα Γιόβιτς και Τάιλερ Χίρο να προσθέτουν από 15 πόντους ο καθένας.

Τα δωδεκάλεπτα: 12-21, 39-63, 61-87, 84-104.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα