Μπακς - Πέισερς 115-92: Έμειναν «ζωντανοί» και περιμένουν Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ (vid)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς προσπέρασαν το πρώτο ματς αποκλεισμού, επιβλήθηκαν των Ιντιάνα Πέισερς με 115-92, μείωσαν για 3-2 και προετοιμάζονται για τον επόμενο... τελικό, αναμένοντας ενισχύσεις.

Η περίσταση θα ήταν άβολη για τους Μιλγουόκι Μπακς. Κοτζάμ Νο3 στην Ανατολή να μένει εκτός από τον 1ο γύρο με μόλις μία νίκη (για δεύτερη σερί χρονιά) θα αποτελούσε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Όχι πως η κατάσταση έχει αλλάξει ραγδαία. Αυτό θα συμβεί μόνο αν επιστρέψουν, ως άλλοι ήρωες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ στο Game 6 της σειράς ανάμεσα στους Μπακς και τους Ιντιάνα Πέισερς (ξημερώματα 3/5, 01:30).

Οι εναπομείναντες Μπακς έκαναν αυτό που πρέπει, επικράτησαν στο Game 5 (115-92), απέφυγαν τον αποκλεισμό και... αγόρασαν χρόνο μήπως ο Giannis και ο Λίλαρντ γίνουν ξανά διαθέσιμοι, χωρίς φυσικά να είναι γνωστή η κατάστασή τους. Δηλαδή, πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

«Η επιστροφή τους είναι πολύ κοντά»

«Δεν ξέρω να σας απαντήσω. Γνωρίζω και ελπίζω, νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ κοντά», ήταν τα λόγια του προπονητή των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, αναφορικά με την επιστροφή των δύο παικτών του.

Ο Μπόμπι Πόρτις (10 ριμπ.) ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την καθοριστική αποβολή του στο Game 4 και μετά μπήκε στο παρκέ και σημείωσε 29 πόντους. Όσους και ο Κρις Μίντλετον (12 ριμπ.), ο οποίος διανύει μία σειρά, όπου είτε κάνει τεράστια ματς, είτε τραυματίζεται και επιστρέφει.

Ο Πατ Μπέβερλι έβαλε τη δική του... πινελιά με 13 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Μαλίκ Μπίσλεϊ είχε 18 πόντους.

Για τους Πέισερς, οι οποίοι ήταν κάκιστη στη 2η και την 3η περίοδο και αυτό το διάστημα τους κόστισε το ματς, ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον είχε 16 πόντους και 6 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-31, 53-48, 87-67, 115-92.

Bucks - Pacers stats

Bucks - Pacers stats

Μπακς - Πέισερς 2-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα