Νικς - Πέισερς: Το αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ του Τέρνερ στα 12 δευτερόλεπτα (vid)

Πέισερς

bet365

Ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε ο Τέρνερ, 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήταν αρκετό για να... κλειδώσουν οι Νικς τη νίκη κόντρα στους Πέισερς.

Θρίλερ ήταν το Game 1 των Νικς με τους Πέισερς στη Νέα Υόρκη. Τελικά στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα του Θίμποντο μετά το τελικό 121-117. Πάντως η Ιντιάνα θα μπορούσε να φύγει και με το break από τη Νέα Υόρκη

Οι Νικς ήταν μπροστά με 118-117 και η κατοχή ήταν στους Πέισερς. Ο Χαλιμπέρτον πήγε να πάρει το screen του Τέρνερ, ο οποίος όμως χρεώθηκε με ένα αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ με 12 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι. Σίγουρα ένα τραβηγμένο σφύριγμα, ειδικά και για την χρονική στιγμή που δόθηκε. Ο Καρλάιλ έκανε challenge μήπως και καταφέρει και αλλάξει την απόφαση των διαιτητών, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε και έτσι η κατοχή παρέμεινε στους Νικς. Στη συνέχεια ο Μπράνσον ευστόχησε σε τρεις βολές και έτσι οι Νικς πανηγύρισαν.

O εκφωνητής του ματς έκανε λόγο για φοβερό... ηθοποιό για τον τρόπο με τον οποίο το κέρδισε ο Ντιβιτσέντζο. Πρόσθεσε πως είναι λογικό γιατί στη Νέα Υόρκη υπάρχει το broadway και πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί! Ένα σφύριγμα που άρεσε πάντως στον θρύλο των Νικς, Τζον Σταρκς που καθόταν στα courtseat.

Δείτε το σφύριγμα και το επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε ο Τέρνερ.

 

NBA Τελευταία Νέα